Friday, November 6, 2009

~kisah kitties n aquarium~

semalam man beli aquarium kecik utk letak kat umah kitorg, lame da die berangan nak ade aquarium, so smlm beli la.. mlm tu nak setup2 aquarium, si curious2 cat ni pun dtg jugak nak menolong mcm bese.. rajin tul anak2 bulu kitorg ni. ade yang tolong dr atas, ade yang tolong dr bawah, dr belakang, depan sume adela.. setiap sisi aquarium tu penuh ngan dorg je.. rajin la katekan.. air utk ikan pun nak tlg msukkan dlm aquarium..kitorg biar je, bende baru kan, so dorg nak blaja kot.. hehe..

 

 
sibuk kan mereka menolong? :p
TAPI....
yang paling klakar skali, ade jugak kucing yang ade hati nak jadi ikan..hehe..sape lagi klu bukan si chebee, sume benda baru die nak test..
 

 
tgk la tu, die nak test mcm mne rase jadi ikan kot.. lawak tol tgk perangai dak chebee ni.. abeh pnuh ngan bulu die dlm tu..

6 comments:

Akmar Anuar said...

chibeeeeeeeeee....hahahaahaha...
comel gilerrrrrrrrrrrr!!!
chibee jadi ikan, akmar jadi kucing lak ah..haha sengal lak i arini..

kucing2 tu sume mmg pelik kalo nmpk bende baru..
takpon die jeles nape TUAN SAYE NI BUSY BUAT KEJE LEN TAK MAIN2 dengan saye..huhu ;)

Hello Kitty said...

akmar mst org 1st yg commnt..thnx..=)

akmar nak jadi kucing ke?meh jadi kucing sha..hehe.. tula,dorg ni pntg nmpk bende baru mst nak sebok punye,duk diam2 sudah la..org alih, die dtg balik.. tp sonok tgk dorg rajin nak mnyebok..hehe

CikLola said...

so sweet...
tp bese la tuh sis..mesti dowang nk nolong kn..coz ada sumthnig new kn..dpt kwn baru la dowang ekh..hek3

Hello Kitty said...

hehe..tula..nti akak upload post psl dorg ngadap aquarium 1 hari..hehe..

meeya said...

cheebe tu pening mcm mak die..singah!hehehhe

Hello Kitty said...

chebee tu byk ikot perangai man..hehe