Monday, November 2, 2009

~scratcher untuk anak2 bulu~

huhu..akhirnyer dapat gak aku beli scratcher untuk anak2 bulu..jauh lak g belinyer..act, smlm g senai temankan irman ke airport..alang2 da smpai sane ajk la irman jumpe syafiq kt jb..boleh gak aku tuntut janji kat die nak belanja scratcher kt anak2 bulu aku..hehe...pas da settle sume urusan di airport, aku g amik syafiq kat larkin n terus ke tesco tebrau..kat sane ade satu pet shop..smpai2 sane tgk ade tggl satu je lagi..then beli je la yg tu..kat bwh tu la rupenyer...pic ni aku kidnap kt tenet je..nanti upload pic anak2 bulu besame scratcher mereka..



p/s :- tenkiu abg sbb belanjer scratcher ni..nti bagi adiah lagi mase beday drg yer..=)

5 comments:

a.m.i.e said...

wah..same ngn scratcher kt umah org..sebiji sama..

::mish-eena:: said...

yeke...hehe..amie beli bape rggt??ena beli ni rm45..

a.m.i.e said...

xtaula ena..sbb tue pakwe akak org yg belikn..rasenye area2 tue gakla harganye..

Akmar Anuar said...

scratcher ni bagus utk kucing2 yg ske menjahanamkan sofa di umah *credits to my Kecik

KECIK!!! nanti i belikan u scratcher ni ye???

Hello Kitty said...

hehe..beli akmar,nti rosak sofa2 tu..dak2 kat umah ni pun da mule scratch sofa,tu yg beli cpt2 tu..