Friday, November 6, 2009

~kawan baru~

ari semalam kawan baru anak2 bulu dtg.. mey mntak tlg jagakan rabbit die.. bawak msuk umah je, da ramai keliling rabbit tu.. pastu sumenye hidung kembang kempis terbau2 rabbit tu.. muke msg2 pelik je, tak pnah tgk..hehe..comey je sume.. takut gak dorg duk korek sangkar tu nak pgg2 rabbit tu, puas lak nak mnjawab ngan mey nti, so bawak rabbit g tempat laundry kat belakang.. baru rase secure skit ngan dak2 nakal berenam tu..hehe.. 


 

 

 
ok rabbit, nti jmp lagi k ngan anak2 bulu..=)

4 comments:

Akmar Anuar said...

ble budak2 kucing2 tu sume keliling rabbit tu, tetibe akmar teringat cte resident evil part sume zombie keliling mangsa die...menakutkan lak..

tapi, ade rase mcm budak2 kucing tu gi zoo tgk binatang len mcm arnab...hahaha..comel!!

Hello Kitty said...

mst rabbit tu rase zombie2 tgh keliling dorg.. hehe..siap ade yang berani korek celah2 sngkar tu nk pgg..comey je..tp takut gak luke rabbit org,puas lak nk mganti..hehe..

meeya said...

comelnye!!!!!

si ekor pendek tu dah besa ye..

cik todd tu lama nye ngadap arnab

cik peah..bulu kembang....

Hello Kitty said...

hehe..like owner like kitties lar..hehehe