Monday, November 9, 2009

~kejamnye..:(~

baru je my sis bg 1 link suh tgk..bace url link tu da wat kitorg mmg taknak bukak n tgk,but rase ingin tahu membuak2, kitorg pun bukak tpi dgn menutup mata dengan tangan.. bace 1st paragraph da bgenang2 da air mate ni,n sampaila part - 
Salah seekor anak kucing tersebut dipercayai dicucuk dengan sesuatu bersaiz peluru, dada dikoyak dan dicekik dengan tali. manakala yang lain dipijak sampai macm mati.
kitorg trus menangis teresak2..smpainye hati manusia yang perlakukan mcm tu pada anak kucing tu. smg Allah membalas semula perbuatan org tu dengan lagi teruk..ade 1 lagi part yang wat kitorg menangis lagi beria bile penulis tu menulis
Ibu kepada anak-anak kucing tersebut dilaporkan cuba menghidupkan semula anak-anaknya dengan menjilat dan membelai anak-anaknya. Tetapi tidak dapat mengubah apa-apa lagi. 
kejammnyeeee spe yang wat mcm tu.. tak tahu nak ckp ape, harap Allah dpt membalas segala perbuatan manusia tu. :( sape2 yang nak tgk leh klik sini.

5 comments:

::mish-eena:: said...

KEJAM!!sian mak kucing..ape la salah anak die kan..=( =(

Akmar Anuar said...

tak sukeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
benci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tetibe nak nangis sbb mcm da leh terbayang..
tak ske nye ='(

~AyUmIshA~ said...

sedey sgt akmar.. sha bace skit je trus nangis..tgk plak gmbar mak kucing tu pndang je anak die,lagila kuat nangis.. kejammnyeee.. sapela yang takde hati perut tu...='(

mardhiah syazwani said...

manusia semakin kejam. subhanallah.
jauhi lah kita dari sifat terkutuk itu. amiin :)

PS: tu kan berlaku di negara China. tengok lah byk malapetaka yg pelik2 berlaku dekat sana. Allah telah membalasnya di dunia.

kedaikopiyaya said...

mmg kalu dpt manusia tu depan mate....
mmg cekik gak die ngn tali cm die wat kt kitten tu...eeiiiisib baik lah xde lesen nembak...!