Tuesday, December 8, 2009

~sepetang di taman tasik ayer keroh~

lamenye tak updated blog ni.. takde aktiviti yang dibuat ngan anak bulu, tu yang senyap.. now continue ngan kisah bella n cingee kat taman tasik ayer keroh.. da lame da plan nk bawak dorg, tapi takde mase.. terpaksa bwk 2 ekor je, sbb klu bawak 6 ekor susah lak nak handle.. anak2 bulu len, nxt time lak mama n mummy bawak k.. smpai tasik tu, ramai giler org.. malu gak nk bawak dorg kuar, tp da alang2 smpai, bwk je la.. kitorg cri port yg tak ramai sgt org, sbb takot bella n cingee tak selesa.. bukak je cage, dorg takot2 gak kuar sbb ramai sgt org tgk.. last kuar jugak.. 10 minit pastu bella da mule selesa kat pdang tu, cme cingee msik nyorok2 dlm cage.. mkin lame mkin ramai kerumun dorg, segan lak rase.. mcm wat cat show la plak.. hehe.. tp bella n cingee wat tak tahu je.. dorg slumber je men lari2.. bawak dorg tepi tasik, tp dorg takot n trus lari balik ke padang.. dlm sejam camtu, kitorg pun balik sbb da nak maghrib.. oh,nxt week kitorg akan bawak bella n cingee balik phg, n holiday kat pntai.. pasni nak ajar dorg mengenal pntai n pasir lak..hehe..=)


 

9 comments:

meeya said...

comelnye!!!!!!!!

Hello Kitty said...

hehe..sgt comey...

::mish-eena:: said...

suke tgk pic cingee yg bawah sekali tu..besarnyer mate die..=)

Akmar Anuar said...

warghhhhhhhhhhh!!!!!!!

dorang makin comel!!!!!!! da bape lame tak update blog nih???
MARAH NIH!!!

hehe, guro je =p

Hello Kitty said...

hehe..tula..lame tak update..tak tahu nk cter psal ape..hehe..

a.m.i.e said...

mumuy tue sape?..

::mish-eena:: said...

hehe..nk tulis mummy sbnrnyer..haha...sha mummy..ena mama..

- YaYa @ DaiYa said...

alalala...pndainye nk outing...
bestnye dpt bawak furkid jenjalan...

Hello Kitty said...

tula..syik men dlm umah je..skali skala g taman, bukan men sonok sgt dorg..hehe