Thursday, January 28, 2010

~t0dd neuter~

today kitorg g hantar todd untuk dineuterkan atau senang cter kasikan die.. da 2 mggu die asyik bising nak betina je, padahal ade byk betina kat umah.. da mating pon ngan pheea n chebee, tp still bising2.. sbb da bising sgt, kitorg trus g hantar neuter.. untuk kebaikkan die jugak, nti mst die akan gemok n sihat.. lagipun hukumnye harus seseorg kembirikan haiwan bg mengelakkan haiwan terbiar..:) so pg2 tadi lepas da wat appoinmnt 2 mggu lepas, kitorg pun hantar die ke clinic, sebelah umah je clinic tu.. smpai2, tlg doc biuskan n 10 minit lepas tu die pon pengsan.. sedey lak tgk die camtu.. then tlg doc ikatkan kaki tgn die atas meja operation n kitorg pun gerak g ofis, lepas sejam camtu kitorg g amek die, n hantar balik umah.. kol 1ptg die da sedar, n die nmpk mcm sedey je.. todd, maafkan mama n mummy ye, kitorg nak yg tbaik untuk todd.. mama n mummy love todd soo much..♥♥
         

9 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

adoyai..
sedeynya tengok todd.
tak tau nak cakap apa.
takpe.
yang penting dia sihat
dan 90% dia akan gemuk.

Hello Kitty said...

sedey kan lin, ayu sedey tgk die da sedar td, cube nak bgun pastu jatuh balik.. takpe, mlam kang insyaAllah die akan ok..thnx lin..

Min32:) said...

:( :( :(
todd pasti akan semakin sihat nti..
todd..pakteh sayang todd tau.

doc 2 n makcik intan serupa??hehe..

YaYa @ DaiYa said...

kamu ade ke mase proses tu? tabahnye kamu..
nnti mesti die gebu cm pheea ngn chebee..huhu..geram nk peluk...

Qisha said...

alaa ciannya tengok todd..tapi kalau untuk kebaikan takpe..todd ramai yg sayang kamoo..

Hello Kitty said...

abg : todd da sihat da..alhamdulillah.. da memanjat2 sakan da..hehe..

daiya : ade smpai die kene ikat tu je, waktu operation takde.. tak snggup nak tgk.. tula, harap die mkin gemok nanti..

qisha : thnx qisha.. todd da sihat da..:)

My A,B,C,D...... said...

ayu x lama lg dapat cucu lah ko ek....

Hello Kitty said...

hafiz : takdenye..sume muda2 lagi..todd da neuter tggal cheezy je..tupun sume garang lgi..:)

Jantan Terhangat said...

mak aih siannnye..mmg kena buat gak ek..

sian..