Wednesday, January 27, 2010

~cat scratcher and catnip~

last week g pet wonderland ngan mama angkat dak2 bulus ni, n mama nisah dorg ni blanje scratcher n catnip.. thnx nisah, dorg suke sgt.. smpai bgadoh2 men kat scratcher.. tgolek2 caspi berebut catnip ngan sopheea.. ade yang tlentang bawah tu jugak.. hehe.. video ade,nti kitorg upload:)
         

5 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

hhehhe.
sama cam lin punya.

Juz Call Me Sharz said...

kucing sy xheran lngsung ngn catnip...
apehal ntah...
huhuhu..
catnip da letak cat scrater pon wat bodo lagik..
hahahha..

Hello Kitty said...

lin : hehe, yeke.. ayu da beli 1 dulu, tp sekor pun wat tak tahu je, letak catnip sume jakun..

sharz : nape dorg tak heran eh, besenye kucing mst suke catnip, mgkin dorg tak suke bau tu kot, bau die tak besh sgt kan..:P

My A,B,C,D...... said...

caspian dah besar kan....panjang gak bulu dia.

Hello Kitty said...

haah, da besar da..mkin nakal..hehe.. bulu die medium hair..:)