Tuesday, January 26, 2010

~family baru lagi=)~

kitorg amek anak bulu baru lagi...daripada 6 btambah kepada 7.. hihi.. smg rezeki pun btambah jugak..:) tgk membe2 sume beli anak bulus, tibe rase nak beli gak, tros bukak mudah bkenan ngan sekor ni, n trus beli..:) comey sgt.. da la manje.. umur die da 8 bulan, sebaya ngan bella n cingee..  last weekend trus g ke shah alam, amek si yellow ni.. name asalnye yellow, tp eena n man da tukar name cheezy.. mcm cheezy wedges plak. tp kaler die mmg seakan2 cheezy wedges pon (red cream tabby)..hihi.. smpai umah die ok ngan sume, cume yg len garang ngan die..tp die wat tak tahu je, still nak dekat2 bkawan.. n now mcm da ok skit2 la ngan bella n cingee, da leh lepak2 same, cumenye takleh la nk dekat2.. hope cheezy bahgie bsma keluarga baru die skrg..thnx abg n kak ila.. sory tak tahu pun name abg tu..hee:D
        

9 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

wahh...
comelnya dia.
gebu jerk tengok badan dia.
gemok gedebab lak tue.

naper tak singgah umah?
hehhehhe

My A,B,C,D...... said...

best nya new cat

Hello Kitty said...

lin : ayu tak ikot g s.alam ari tu, eena je g..ayu stay kat kl.. nti la ade mase ayu dtg umah lin..mmg nak sgt jmp lin n anak bulu lin..

hafiz : hehe, besh sgt..tp ko lagi besh nk dpt cucu tak lame lgi..hehe..:P

YaYa @ DaiYa said...

congrates...welcome to cheezy..
alahai..meriahnye la kt rumah korang...nnti nk dtg tngok dorang leh x..mesti best... :)

Hello Kitty said...

daiya : aah, tambah 1 da jadi 7,mmg meriah..hehe.. nak dtg, anytime daiya, dtg je bile2..

Qisha said...

alaa comelnya dia..nampak sangat dia ok nak berkawan tapi cingee & bella tunjuk belang la dulu nak cakap ni rumah dorang..kan:)

Hello Kitty said...

tula pasal..kite penat2 cari pakwe utk dorg, tp dorg kerek2 plak..haha...

My A,B,C,D...... said...

nak cari pakwe ke...pinjam je black aku...tapi x leh bg ...pinjam je.

Hello Kitty said...

hehe..da beli si cheezy ni utk bella n cingee da..tp garang btol 2 ekor tu, cheezy tgh heat skrg, dorg wat tak tahu je..hehe