Monday, January 4, 2010

~ade sape2 nak blanje x?~

smlm kitorg g jusco, nak cri brg skit n then g la tmpat teddy bear.. suke g part ni sbb bukan ade bear je, mcm2 haiwan ade termasukla kucing.. mcm2 saiz lak ade, tp hargenye mahal btol.. yg kecik tapak tgn pun rm30++.. adeh, kalau kaye nak je borong sume.. sbnrnyee yg plg menarik, patung2 kucing kat jusco tu sumenyee mirip anak2 bulu kitorg.. waaa, sonoknyee kalau dpt beli semua, tp apakan daya terlalu mahal.. bukan tak mampu nak beli, cumenye pk byk lagi bende len leh beli.. tp takpe, one day bile ade duit lebih, kitorg akan kumpul sume teddy cats tu..hehe..tgkla bawah ni,comey tak?? comey gilerrr kan...hehe..

yang ni t0dd, caspian, n bella

yang ni lak, todd, caspian, bella n cingee

n yang ni sopheea, chebee n big caspian 

hehe.. same kan?? huu, naaakkk.. ade sape2 yang nak blanje kitorg tak??naaaakkkkkkkk:P

6 comments:

Misz Pinkie Winkie said...

nak jugak !!!!!!!!!!!!!
santek..........

Hello Kitty said...

huuu.. comey giler lin.. bulu pun gebu je.. naaakkk.. huuu..

Qisha said...

memang sama la..

Hello Kitty said...

haah,same kan..geram je tgk..hehe

YaYa @ DaiYa said...

same....daiya nk jugak...ade x yg same ngn yg kt umah tu?...

Hello Kitty said...

hehe..oren ade, tp hitam sume takde..hehe..=)