Thursday, August 25, 2011

~jalan-jalan naik kereta, beshhh! :D~

hye sume, kali ni hachi plak nk tulis blog, mummy bz wat kuih raya katanya..hikhik.. hachi nak tulis psl mggu lepas punye citer.. mama n mummy kan bwk kitorg jalan2 naik kete..beshhhh...:D ade hachi, abg uki, ngan adik ophi.. kali ni mama mochi xikot, xtahu la sbb ape..mgkin sbb kitorg da besar kot,da xperlukan mama ochi..hihi..msuk dalam kete, mama pasang aircond, fuhh besh betul..melayang2 bulu kitorg.. abg uki n adik ophi smpai tertido2..tp hachi xngantuk la,hachi nak tgk luar..so hachi minta mummy kuarkan dari carrier..

 
  
 
bila da kuar tu, apa lagi hachi explore la 1 kete..panjat sana,panjat sini..beshh wooo..hachi pelik la tgk luar, sbb byk nyee kete bwk laju2..ish dorg ni xtakut lansung...kan da nak raya ni..kene la hati2, igt lah org tersyg :D

 
hachi pesan kat mama,suh bwa slow2..kalau mama nk bwk laju, biar hachi yg drive (sambil pgg stereng kete) :P berani tak hachi? hehe.. tp mama xkasi drive,sbb hachi blom ade lesen kete.. mama suh duk diam2..jadi hachi terpaksa la akur..:(

 
  
 
tgh sonok2 lepak tgk luar, abg uki bangun nak join hachi.. hachi pun apa lagi, tunjuk la kat die pmndangan luar..tp abg uki mcm takot2, die duk je atas riba mummy.. apa la abg uki ni, harap je gendut,tp penakut..hehe..adik ophi lak sampai kesudah die tidur xbangun2.. letak bom kat sebelah pun xbgun agaknye..hakhakhak :P 

okla, nanti ade citer lagi hachi update blog ye..selamat hari raya semua dari hachi..mkn ayam rendang tu, igt la kat hachi ni..tahun ni hachi balik phg, raya umah tokba n tokma..wee..:D tp,1 benda wat hachi sedey, hachi rindu la kat papa hachi, raya tahun ni tanpa dia..sedeynyaa..:(

ni gambar raya tahun lepas..mama, mummy & papa hachi.. RIP papa..we all miss u..:(


7 comments:

* HeeBum * said...

papa hachi.. eomma mish u too

* HeeBum * said...

papa hachi.. eomma mish u too

KittyWorld said...

eomma..mummy da nangis kat ofis ni tgk papa hachi..uwaa..:( rindunyaaa kat hachi...sebakkk..:(

saya_arief said...

alahai..
seyes comel..
:D

NooR AzLen BinTi HaRoN said...

assalammualaikum

alahai..pndai hachi bg pesnn kt smua ek..

hachi pun jgn nakal2 ya.:-)

slmt hari raya,maaf zahir n batin.

salam ukhuwwah drp selatan tanah air.

meowwmania said...

alamak sedih pulak teringat kat papa hachi :(

Anonymous said...

You've made some good points there. I checked on the net for additional information about the issue and found most people will go along with your views on this website.


my homepage - engine results pages