Monday, August 8, 2011

~potret kittyworld~

yeay, potret KittyWorld da siap.. puas hati sgt sbb muka n lukisan mmg sama sgt.. lebih2 lagi muka caspi, todd, pheea, bee.. senang citer, sume samala...hehehe.. potret ni mummy tempah kat bro idham.. sapa2 nak tempah boleh klik link ni.. kata beliau, ni 1st time dia lukis potret kucing..tp hasilnya mmg mengagumkan..sukeeee sgt...hehe.. budak2 bulus kat umah kalau dorg ada perasaan, mesti dorg pun sukee..hehehe.. tak sabar nk tggu hardcopy nya plak.. insyaAllah esok sampai.. =D

7 comments:

meowwmania said...

waaa...suka suka!!

shomel sgt! ;)

Hana Soffelia said...

Wahhh...comelnya... blhlah g tempah gak ni.. ^_^

Misz Pinkie Winkie said...

hehe..comell,suka muka caspii.menyerlah

Idham said...

oleh krn sy pon minat kucin, so sy lukis dgn agak interested. :) walaupon first rime sy ambil tempahan kucin tapi dulu sy ada belajar tips sikit2 mcm mana nk lukis binatang berbulu tu. terutama macam mana nk lukis misai dia yg halus tu...

* HeeBum * said...

cantiknyeeeeeeeeeee.. suke suke sukeee

m.q said...

bagi la alamat yer, boleh post kan postcard tu. email to:
atreyu05@yahoo.com

jgn lupa bagi alamat k

by
BoBo Salem, ChaCha, Sachiko & Kochie

grOundnUt said...

cantiknyer!pandai betul draw pic kucing ni..nampak real!