Tuesday, August 23, 2011

~hachi dan kotak~

minggu lepas g lowyat, beli bateri laptop..n dapat la skali kotak bateri ni.. sampai umah nk test bateri tu, kuarkan la dari kotak..tp tak sampai brp minit da ade da yg jakun nak masuk dalam kotak kecik ni.. die igt die kecik lagi kot muat dalam kotak tu..hehe.. sape lagi kalau bukan si hachi.. die mmg suka kotak.. kasi la kotak apa2, mesti die wat rumah die..hehe..

 
hachi : mummy bawa kotak baruuuu..weee..nk pinjam boleh?
mummy : amik la..masuk la kalau kamu muat..mummy rasa xmuat..
hachi : ok mummy, hachi try muatkan jugak..:D

  
hachi : alamak, kecik nya kotak ni..xmuat nak duduk..sampai tgolek hachi nak msuk kotak ni..
mummy : mummy da ckp kan hachi xmuat kotak tu..degil..


 
hachi : xpela, hachi try baring camni, mcm muat je perot ni..hikhik
mummy : suka hati kamu la...
hachi : muaaattt la mummy..siap leh baring2 lagi..boleh baring belah kanan, boleh baring belah kiri..hee :D
mummy : yela tu....

hachi : ok, mummy g main jauh2, hachi nk main ngan kotak ni sorg2..
mummy : -.-"

 
hachi : mummy, apa yang warna putih tu?
mummy : pengalas atas bawah bateri tu, kenapa?
hachi : pinjam boleh mummy? nak kasi ptahanan skit umah hachi ni..:D
mummy : nah.. ok tak letak mcm tu?
hachi : ok! selesaaaaa sgt mummy... (mata da kuyu)
  
mummy : hoiiii, tido plak dia dalam tu!!
hachi : zzzzzzzzzzzzzzzzzzz .....

mummy : eh, cepat nya da bangun...da tak ngantuk ke?
hachi : bukan la, nk tukar posisi tido! hihi
mummy : cessss -.-"


11 comments:

meowwmania said...

comelnyeeee hachi!!!!

nak colek boleh?? :D

KittyWorld said...

hehehe..boleh2..
culik laa..nakal sgt bdk ni..

m.q said...

comelnya main kotak
apasal main kotak sorg2 dikkkk
hehehehe...

starzieti said...

alahai comelnye ! muat2 die kat dlam kotak tuh. smpat posing lagik. geram rase nak bungkus die dalam kotak pastuh pos kat rumah saye. hehehe.

Chika said...

hahahaha terlebih sudah kaki tangan hachi

Hana Soffelia said...

Alahai, comelnya dia. Main2 sampai tertdo. geramnya tgk.. ^_^

~ i K i N ~ said...

dah macam Maru dah plak suka maen kotak. hehe~

GtHans said...

ekeke..lepas ni try letak kotak mancis lak..nak tak Hachi masuk.. ;p

Shaz Alina said...

alahai comey cgt la Hachi ni...
nak jugak muatkan diri dlm kotak kecik tu ek... cuba try masuk kotak ubat stapler tengok muat x... muehehehe~

KittyWorld said...

hehe,tq semua..:D

kalau kotak mancis n kotak ubat stapler hachi muat msuk tgn je..hihi..:P

Mohd Izzar said...

comey nya...alahai..~~