Monday, August 15, 2011

~KittyWorld GiveAway~

hye semua.. seperti yang dijanjikan, KittyWorld akan mngadakan 1 giveaway sempena bulan puasa ni.. hadiah nya takde la special mana pun, cume sedikit ingatan buat kawan2 yg setia mbaca blog KittyWorld ni..oh,baru perasan blog ni da wujud selama 1 tahun, 10 bulan 1 hari.. cantik angka tu..:) ok la, xyah citer pnjang2, korg pun mesti xsabar nak tahu apa hadiah yg KW nak bagi kan.. ops, sebelum tu ada syarat nya dulu, tp senang je..korang xyah wat entry bagai kat blog, cuma.....

1. Follow blog KittyWorld ni
3. Lepas da like, tulis kat Wall Fb KittyWorld "Saya suka baca blog KittyWorld kerana....." tak kira la nak tulis brp panjang.. tp mesti lebih dari 7 word..hehe..:P
4. Itu sahaja..

haa, senang je kan..so apa lagi? jom la join.. hadiah terhad kepada 30 orang yang terawal sahaja yg tulis kat wall FB KittyWorld.. korang hanya jumpa hadiah ni kat KittyWorld je tau, tempat lain mmg korg takkan jumpa..heheh..so hadiahnya ialah tadaaaaa.....

~Exclusive Bookmark dari KittyWorld~




selamat mencuba! hehehe =D

10 comments:

meowwmania said...

wahh bestnya...

nak join lah!

KittyWorld said...

hehe..sila2..:)

fiQ'Ra said...

tomey nye bookmark tucin~ nk join laaa ;)

Misz Pinkie Winkie said...

nak join lah... ;)

~ i K i N ~ said...

dah lame dah follow + stalk blog kitty world & fb kitty world. kuikui~

n dah join dah pun kt wall fb kitty world! ^^

KittyWorld said...

hehe,tq..:)

family of fur said...

da post kat fb da.. :)
join...

fiQ'Ra said...

dah join da~ heee

Siti NorMastura

Anonymous said...

sy suke blog kittyworld coz mereka adelah cazen sy...yes..dpt dh bookmark kt aku

grOundnUt said...

wahh...macam best jer..^^