Friday, October 30, 2009

~putri @ caspian~

kepuasan kitorg untuk mencari kucing blom berakhir, abeh sume website mudah n petfinder kitorg geledah, n finally kitorg jumpa sekor kitty ni kat petfinder..name kitty tu putri..oh,sgt comey.. tgk takde org book lagi, so suh la eena contact owner kucing tu,qisha.. borak dan borak, last2 setuju nak amek putri tu.. nak tgk,leh klik sini. igtkan nak amek lagi sebulan lepas die putus susu ngan mak die, tp td alang2 g lcct, so trus singgah serdang utk amek kitty tu.. smpai umah qisha, trus tgk kucing2 die yang comel sgt2 tu, n teruja giler tgk sangkar kucing qisha yang agak mewah tu.. jelesnye, nak jugak.. upahkan adik qisha wat leh??hehe.. dlm setengah jam lepak2 kat umah qisha, kitorg pun gerak balik melaka bsame2 putri. ops,skrg name kitty tu bukan lagi putri, sbb qisha terslah tgk jantina. igtkan betina,rupenye jantan.. so name baru putri ialah prince caspian. leh pggil caspi or pian.. name tu sbnrnye da lame smpan, igt kan nak letak kat kucing abg shahrul,tp tak kesampaian nak jaga,so letak kat kitty baru ni.. otw balik mlk,hujan lebat sgt.. ksian caspi takot, die nyorok2 dlm sweater eena, ckp2 ngan die,gosok2 leher die last die tertido kat riba eena.. comeynye die tido.. kitorg bg die teddy bear kecik, die amek n trus pelok.. n die tido nyenyak smpai la melaka..


 

 

 

p/s: tq qisha.. snok dpt kenal qisha n kucing2 qisha.. ade mase kite jumpa lagi k..

3 comments:

Qisha said...

u r most welcome..comelnya caspi pluk bear..nama pun best..prince caspian..tq upload gambar lg..keep in touch ok..krg kembar sm2 suka kucin sgt sweet..

Akmar Anuar said...

kucing ni nape comel sangat?
tolong pelukkan die utk akmar eh?? maceh! ;D

::mish-eena:: said...

qisha: nti kiteorg update lagi pic caspi byk k..skrg caspy da pndai m'buang kt pasir..=)


akmar:hehe..ok akmar..da pelukkan da..=)