Wednesday, October 21, 2009

~4 hari todd di rumah~

masuk ari ni da 4 hari todd duk rumah ktorg..nmpknyer todd da mule dpt suaikan diri..todd da x takut lagi..todd da mule kawan ngan chebee n pheea..cume masih garang ngan cingee n bella...smlm aku kurung todd same2 ngan mereka berempat dlm bilik kucing..so far ok jer..xde lak dgr pelik2 dlm bilik tu..harap2 drg x buli todd..pagi tadi die nmpk ceria jer..main bola..main plastik..puas aku nak snap pic die..pic-pic bawah ni aku snap pagi tadi sebelum g keje...







6 comments:

Akmar Anuar said...

comel la todd nih!!!!!! :D :D :D

selamat die kucing yg mesra alam da leh get along dgn kucing len..
si Kecik dulu hampeh! die pendatang baru tapi garang nak mampos dengan arwah puteh..isk..isk..

(sampai sekarang kecik sombong kecuali kat kucing betina yg hot, hahaha)

Hello Kitty said...

tp kdg2 dorg gaduh gak akmar,tak tau da nk wat camne, da mndikan sume biar same bau, dah letak vicks kat hidung dorg pun tak jadi gak..maybe 3,4 hari lagi bru dorg ngam btol2.. yg female2 tu,org bg pakwe pun taknak.adeh..hehe

p/s:caya la kecik,plih yg hot je..ciumkan kecik utk kitorg k..hehe..:p

Akmar Anuar said...

oooo...mereka sume wat hal sendiri lagi ke?
lom lepak2 minum2 same2 lagi ye??
takpe2...bg mereka mase..
bg dorg tunjuk ego memasing dulu..haha ape yg aku merepek nih =p

ok! da ciumkan si kecik utk tuan blog!! xD

Hello Kitty said...

masing2 wat hal masing2 kecuali main, time tu la dorg nak berebut tikus yg sekor tu..hehe,sonok tgk dorg men same2..:)

+ sEe NiEsOt + said...

comeyy.. tnggu la aku dtg wahai todd.. akn ku gomol2.. hehehee

Hello Kitty said...

hehe..mst la comey..like owner like pet..hahah..