Saturday, October 31, 2009

~caspi da pandai~

caspi da pandai..hehe..act, caspi da pndai poo-poo n pee-pee dlm litter box..hehe..mule-mule die x bese sgt..mase bagi caspi pasir smlm, die bau-bau n mkn skit..mlm tadi die x pee-pee n poo-poo lgsung..n pagi tadi caspi pee-pee gak dlm pasir tu..hehe.. skrg caspi da x bising bile duk dalam sangkar sbb da bagi cat bed yg empuk utk die..=)

2 comments:

Akmar Anuar said...

oh caspi yg kecik, leh tak kau ajar my Kecik pee2 dan poo2 di pasir??
i jeles tgk u canggih...
tuan u pon canggih jugak...hehe =p

Hello Kitty said...

hehe..akmar,sng je nk train die pee2 n poo2 dlm pasir,klu nmpk die kais2 nk buang,trus letak die dlm psir,klu die kuar, msuk kan dlm psir balik,nti die tak tahan die buang jugak kat psir.bile da ade bau kat psir,lps ni mmg die cri litter box tu je..