Wednesday, October 21, 2009

~Ikea Bastis Cat Storage Case~

kegilaan kitorg pada barang kitties menjadi2.. adeh,bile nak berubah ni.. duit da byk abeh kat kitties, tp tak serik2 asyik nk beli brg kitties je.. mcm da jadi habit lak.. pet shop wajib 2 kali smggu g.. bukan beli sgt pun,jus survey barg2 baru..hehe..next week nk g pet wonderland lak kat mid valley, nk cri cat scratchers. huhu.. kali ni kitorg beli storage case utk kitties..tula, sape suh ngade2 bukak mudah, da tjumpe bende alah ni..hihih. tgk skali je trus order.. huh, brg ikea tu. ak pun takde lagi brg2 ikea, kitties da ade. bruntung korg dpt owner yg baek mcm kitorg ni..hehe.. beli case ni tujuannye untuk memudahkan kitorg bawak brg kitties balik kg(phg).. b4 ni letak dlm plastik mydin je, so nk nmpk lagi comey, beli la 1..hihi. leh letak royal canin, cat litter, bekas makanan n mnuman.. mcm2 lgi la leh isi, besh2..hihi.. 
haa, comey tak? comey kan.. suke2..die tulis kat web tu large handles, easy to lift & carry, ade zippered lid; easy to open for scooping food. designer plak dari ikea of Sweden. dimension benda ni 45cm x 30cm x 70cm(ukurla sndri). berat max plak 35kg dan diperbuat dari 100% polyester.. huhu.. berbaloi ke rm35?? berbaloi kot..haha

2 comments:

Akmar Anuar said...

korang pon selalu gi pet shop kat midval tu gak ke? huhuhu....akmar pon pernah sekali je pergi..aaaaaa....kt sane byk barang2 utk kucing tp mahal2...hmmm...mampu tgk jela

='(

Hello Kitty said...

takde la selalu,ade da 4,5 kali je,bkn beli ape pun,duk ngadap je tgk kucing..hehe..brg2 kucing tak mahal sgt,standard ngan harga kat mudah.. mcm cat scratcher,same je ngan harga online,klu suh pos kene tmbah kos phantaran lagi,so bek g sane je,alang2 leh tgk brg2 kucing skali..hehehe