Thursday, September 20, 2012

~peraduan si comel sihat meownawan~

hye uolss.. xpayah nak uolss2 sgt ye..hehe..haa, nak cerita ni, beberapa minggu lepas mummy tgk ramai kwn2 meow mummy tukar cover photo yg ada lambang whiskas.. mummy heran gak, apa la dorg buat ni.. tgk punya tgk, rupanya dorg join peraduan whiskas malaysia - si comel sihat meownawan.. ooo, contest rupanya.. patutla ramai yg upload pic anak bulus memasing.. ni ha, sape nak join klik pic kat bawah ni.lambat lagi tutupnya, 31 october nanti, sempatla nak vote2..hadiah pun best gak, 10 unit kondo kucing atau lebih dikenali dgn nama cat tree..hehe


pastu mummy citer la kat budak2 kittyworld psl contest ni,  dorang pun sibuk nak masuk gak, nak dapat kondo katanya.. then dgn rela hati, mummy pun godek2 laptop mummy mcari gambar2 yg sesuai.. criteria nya adalah mata bcahaya dan bulu berkilat.. haha, mana nak cari pic ni?? adeh.. tp mummy masuk jugakla, kot2 ada rezeki ke, alhamdulillah.. so antara gambar2 yg mummy pilih ni haa 

pic sopheea isabella.. nak kata mata bcahaya tu, kadang2 la bila mummy suluh ngan lampu..haha. vote pic yaya dgn klik link ya (https://www.facebook.com/whiskasmalaysia/app_392740734113116?app_data=6DD4D8FA-B29C-4999-A21B-53EBE9F0AB36)


seterusnya pic cophi, budak ni mata die mmg bcahaya n bulat..mummy mmg suka tgk mata die.. vote pic cophi kat link ya (https://www.facebook.com/whiskasmalaysia/app_392740734113116?app_data=0C887BE9-D7D5-4182-9865-79751060355E)


okla, tu je.. malas nak masuk byk2, penat nak vote hari2..hehe.. korang tolong la vote skali ya..kasi 5 bintang tau..:P realisasikan lah impian dorg ni yg nak kondo tu..hehehe.. mekasih semua! love love love uolsss..haha :P


1 comment:

kate na said...

kiut nya kucing..dah folow, folow saya balik ye:)