Wednesday, September 26, 2012

~CatIt SmartSift™~



waah, makin lama makin bkembang teknologi. litter box pun da makin senang utk dicuci.. lepas ni, no more scooping, cuma tarik je die punya lever, the nanti sume poo n pee bebudak ni akan ditapis n masuk ke dlm plastik..n 2,3 hari skali, boleh buang plastik tu.. haha, senang kan? sbnrnye mummy da survey bende ni dari minggu2 lepas lagi, asyik duk fikir je nak beli ke tak sbb harganya bukan murah2, rm200++.. tp memikirkan banyak kebaikkan, jadi mummy tutup mata je n order! hahaha.. mummy beli 1 dulu, test mcm mana.. kalau dorg ok guna litter box ni, then baru leh tambah 1 lagi..hee.. 

antara faktor utama yg mbuatkan mummy order litter box ni yg ptamanya, mama kw kan skrg ni pregnant, jadi sejak dr awal pregnancy, mummy suh mama rehat je.. budak2 semua mummy n papa uruskan..tp papa pun smggu skali je balik dr melaka, so byk kerja mummy yg uruskan..:)  yang keduanya, mummy ni slalu balik keje da lewat petang, lepas isyak kadang2 da tertido n miss utk cuci litter box dorg, so lepas ni senang la keje mummy.. tarik je dan siap..haha..xsabar lak nk tggu litter box ni sampai! hihihi :P haa, nak tgk dgn lebih jelas boleh view video ni : http://www.youtube.com/watch?v=l9jJvl-2Z34&feature=related





11 comments:

Pupel Liyana said...

kita pun nak kumpul duit beli benda ni. bukan apa, dah tengok real dah dekat TSV. berkenan. senang betul kerja jadinya. yelah satu hari banyak kali juga kene madual tapis pasir penuh ehem2 baby. ada benda ni memang memudahkan

KittyWorld said...

eh, awk da tgk real ye.. sy blum tgk lagi, xsabar lak nk tggu order smpai..hehe..:) tula, mudah kan...

Iz Yahya said...

Teringin nak beli, tapinya tak pasti sama ada dia boleh korek sekali kencing. Sbb kucing kitorang kalau kencing, kadang tu sampai ke dasar litterbox tu. Maklum la memasing dah dewasa, kencing pun banyak haha. Walau clumping, tapi dia lekat kat bawah tu. Selalu bila buang poo & pee diorang, memang korek sampai ke dasar tu, hehe. Takpelah nanti KW review ok. Kalau dia boleh korek sampai ke dasar litterbox tu, ha memang nak beli, hehe..

faezah said...

comeynya ur cats.. tp syg im a bit afraid of cats haha =.='

Chika said...

Owh menariknye. Tlg update bila dh dpt plissss

~ayumisha~ said...

hehe, ok.. Nti da dapat kw wat review psl litter box ni..hehe :-)

.::WaNiE::. said...

menarik sgtt !!!

nanti dah dpt review tau !

meowwmania said...

KW nnti wat review ekk tentang keberkesanan mende nih

tq in advance ;)

NISS said...

kalao pakai cat litter wood base pon boleh gune ke??

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI