Thursday, March 8, 2012

~hachi & hachi jr~


ini hachi & hachi..eh,sama? haah..sama! :) smggu lepas hachi pergi, hachi jr dilahirkan. segala duka, lara dan sedey pergi. Alhamdulillah, Allah maha adil. Allah gantikan hachi dgn hachi. :) mummy terus bagi nama hachi pada hachi jr, supaya mummy boleh igt pada hachi sampai bila2.. 

hachi jr mmg perangai sama mcm hachi. dr kecik smpai besar, perangai mmg nak sama je.. manja, nakal, suka nyendeng2, suka teman mummy n mcm2 lagi la..hehe.. hachi jr mmg pengganti hachi..hehe..:)


hachi n hachi suka teman mummy study, teman mummy stay up mlm2 wat assignment, bila da boring nti masing2 dtg nyendeng tepi mummy suh gosok smpailah dorg tertido tggu mummy abeh kerja.. comey je korang ni! hehe


ni mmg perangai budak 2 ekor ni je, hachi n hachi.. budak lain mmg xheran lansung dgn printer..bila mummy nak print keje ke, lecture note ke, mmg budak berdua ni paling depan skali.. dulu hachi setia je tggu kertas tu keluar dr printer.. skrg perangai tu tbawak kat hachi jr plak..hehe.. tp si kecik ni lagi extreme, dia boleh nak tangkap ink yg tgh print kertas kekiri kanan tu.. jahanam paper mummy! T__T


ni 1 lagi perangai tak senonoh dorg, bila tgh wat kerja, suka hati mak bapak dorg je naik n landing atas kerja mummy.. siap buat muka x bsalah.. lagi hebat, boleh terus tido atas kertas tu.. hehe, baiknyaa anak mummy hachi n hachi ni..hehe...mcm2 lagi perangai dorg ni, tp xde pic yg sama.. antaranya dorg ni suka bola kertas(bola lain xsuka), suka duk dlm plastik, suka tido tkangkang n mcm2 lagi..hehe


hachi, mummy rindu hachi..klu hachi msih ada, mst hachi sonok melayan anak2 hachi 3 ekor tu..(hachi, yuki, cophi) :') tp xpe, mummy tahu hachi da tenang kat sana.. hachi kwn ngan cingee, todd n bella ya.. mummy syg n rindu sgt kat korang :') 


hachi jr, mummy selalu doakan semoga kamu dan 9 ekor yg lain (yaya, bee, chee, mochi, caspi, yuki, cophi, alice, jp) sentiasa sihat dan dipanjangkan umur.. supaya korang terus mewarnai hidup papa, mama n mummy..tanpa korang semua, mmg xlengkap hidup ni :)


p/s: pic atas hachi, pic bawah hachi jr :D

6 comments:

Anonymous said...

bila baca blog Kitty, terasa dekat je ngan hachi ..rasa rindu plak kat hachi...walaupun xkenal

veesakura said...

both hachi sangat comelll

KucingMalaysia said...

Hachi dan Hachi mmg comel !
Allah gantikan yg sama untungla u, yg pergi takkan kembali..sama2 kita doa ye.

ery D cat said...

ery phm perasaan kehilangan tu...tp itulah...kt doakan yg terbaik je...trs trg ery kata..bc entry KW ni bergenang air mata..seolah2 merasai keadaan tu...bersbr ya...

Nour Eyza said...

sedih sangat kan kak.. sayang diorang tu tak boleh dikata lagi..kalau ada pengganti ok la. terubat sikit rasa hati tu...huuu

nur shafiqah md isa said...

Nangis plk bace post ni :(