Wednesday, March 7, 2012

~Alhamdulillah, syukur..:)~


Bulan lepas, ProDiet mengadakan 1 contest iaitu My Valentine Cat Photo Contest. senang je contest tu, cuma hantar gambar 'lovely moment of ur cat' beserta caption 'I Love my cat because ______', tu jee..senang kan.. tgk sambutan menggalakkan, KW pun cepat2 la hantar pic hachi mochi yg ala2 lovely moment gitu.. bdk 2 ekor ni mmg loving couple dari kecik, sampailah mochi tgh preggy, hachi pergi tgglkan keluarga KW. seminggu lepas tu mochi beranak, kuarlah 3 ekor jantan yang semuanya ikut bulu hachi..huuu.. we miss u hachi.. RIP syg.. so ini la gambarnya.. lovely tak? hihihi


hadiahnya mmg boleh tahan lumayan la, tempat ptama brg2 prodiet bnilai RM1000, kedua rm500, ketiga rm300 dan 12 hadiah saguhati bnilai rm50. KW mmg x harap pun utk dapat no 1,2,3.. sbbnya contest ni dipilih dari org yg byk like pic kita tu, n dari 15 gambar dengan LIKE terbanyak akan dipilih utk tempat pertama, kedua n ketiga oleh penganjur..target KW tercalon dalam 15 tu pun da ok, dapat gak barangan prodiet bernilai rm50..hehe

 
alhamdulillah, ramai kawan2 KW di fb n blog yg support n like pic KW sehingga la pic KW tcalon dlm top 15..syukur.. brg prodiet rm50 da ade dlm tangan.. weee..:D boleh la kasi si blacky, kembang, todd, oriental, dan lain2 makan..dorg ni semua anjing n kucing yg hari2 dtg makan kat rumah KW skrg..hehe..:) utk keputusan penuh tmpat 1,2,3, prodiet akan umumkan pada 5 mac, so tggu je la sape yg btuah tu kan.. dan syukur sekali lagi, KW dapat no 2 daripada 15 calon2 tu.. alhamdulillah, syukur yg teramat sgt. mmg xsangka lansung boleh dapat no 2..dapat brg prodiet bnilai RM500, fuh mmg byk..mmg rezeki bdk2 bulus KW n budak2 bulus yg dtg umah la..hehe.. insyaAllah, KW akan salurkan sedikit pada tabung KTAJ :)



hehe, terima kasih Allah utk rezeki ini, terima kasih ProDiet, terima kasih kawan2 KW yg sudi LIKE pic kami, terima kasih utk kawan2 rapat yg tolong promote pic kami..heee..terima kasih semua! <3

4 comments:

MamaBetty said...

yeayyyyyy!!!! tahniah!!! suka!! suka!!

Shaz Alina said...

tahniah KW...
best... best...
^____^

KucingMalaysia said...

tahniah ! boleh jadi pembakar semangat kawan2 ni. ;)

Nour Eyza said...

sweet sangat budak2 tu.. memang layak menang nih! heeeee