Thursday, December 8, 2011

~super meow! =D~

♫ Alien datang menakluki bumi
Demi koko yang di cari-cari 
♪ Merekakan tiba tak lama lagi
Apa mungkin terjadi ♫ 


♫ Jadi kita perlukan penyelamat bumi
super meow..super meoww!! 

ini die super meow kita! dia adalah penyelamat bumi dari semua kejahatan dan masalah. hehe..so kalau korang masalah ke, boleh ckp ngan super meow ni, die akan tolong cepat2..=P


super meow dengan partner nya, cat woman..dorang ni slalu tukar2 shift. klu super meow tlg slmtkan bumi waktu pagi, cat woman belah malam =P



ni gambar2 super meow waktu kecik2 dulu..waktu ni belum jadi super meow lagi..baru masuk tadika..hihi =P

 

 

oh, sblum jadi super meow die blakon dlm citer Shrek watak Puss in Boots, skrg baru je abeh berlakon dlm Puss in Boots Movie..hehehe =P



sama tak?? kalau tak sama, cakap sama jugak! hahaha =P



10 comments:

C!k 3ken said...

Same-2 hahaha comelnye , skrg umo brape ?

KittyWorld said...

hari ni genap 2 tahun 7 bulan..hehe..:)

Naz said...

super miow gumuk..larat ke nak berlari mengejar penjahat

Bit Xamri said...

sama!!!!!!! :)

meowwmania said...

sama hehe...

mmg comel super meoww tuh!

m4rilyn said...

eh sama la*sambil tutop mate*

~Mr. Cool & Cik Kepoh~ said...

cantik seyh kucing..

Misz Pinkie Winkie said...

sama sangat..macam tak percaya lah.hehhe *sambil tangan ke dada, mata ke atas* hehe

Nour Eyza said...

comey2! sama je temok2, gebu2 dan mata dia yag boolat tuh! hehehehe

Mira said...

Waduh!!Cumell nyer kucing-II nih!Rasa mcm nk cubit jer:))