Thursday, December 22, 2011

~caspi yang budget artis! :P~

hye, lama tak update pasal budak hitam putih ni kan..bukan taknak update, tp die ni susah btul nak amik gambar die, asyik bgerak je..pastu susah betul nak pandang camera walaupun da sogok die ngan tali or bulu2..T__T tp akhirnye setelah dipaksa berulang kali, baru la dapat amik pic die..tu pun pandang kiri, pandang kanan..grrr..tension mama n mummy tau! 

mummy : caspi, pandang camera ni..sini2..ramai nak tgk caspi..hee
caspi : yeke, alaa caspi xsuka camera la..
mummy : kejap je..please :D
  
caspi : ok jap caspi nak mandi dulu ye..hehe
mummy : baiklaaaaa... -.-"

caspi : possing camni boleh? hihi :P
mummy : hihi,mcm gugurl la..xmalu ke?

caspi : ok, kalau mcm ni?
mummy : budget diva plak..tp boleh la..:P

caspi : kalau taknak diva,mcm ni ok?
mummy : haa,ok.. tp pandangla camera syg oii..

caspi : adeh mummy ni, caspi penat laaa..
mummy : gedik la..baru bape shoot.. jgn nak perasan artis sgt!

caspi : ala, caspi nk duduk jap eh, kejap jee..boleh ye..:D
mummy : cassspiiiiiiiiiiiii!! mummy mls la amik pic da..

caspi : oke,oke..mummy ni suka merajuk la..
mummy : yela, kamu tu bukan men susah nk amik gambar..:(

caspi : haaa,ok camni? caspi da pandang camera tepat2 ni..
mummy : haaa, camni la anak mummy! good caspi :D

caspi : eleh, baru nak cakap good..nyampah!
mummy : hahahaha..TQ caspi sbb sudi amik gambar..
baru la mummy leh update blog pasal kamu..hee :)

---------------------------------------------------------------------------------------------
oh,pic bawah ni waktu amik dia dari petknode, kurus giler2..now syukur berat badan dan naik, bulu pun da start mengebu..*ada ke ayat mengebu?* ah,biarlaa..hihi :P :P



7 comments:

* HeeBum and HaeBi * said...

hi caspi comelll ^^

grOundnUt said...

Amboii..eksen nya dia..;p

tachi&poncho said...

AAaaaaaAAAaaaaa~~~~~~~~!!!!! Abg Caspi~~~~!!!!

UniMeOw said...

caspi jgn combong2 na...haipp~

meowwmania said...

alhamdulillah Caspi dah pulih, sedih tgk gmbr Caspi kurus, terbayang keadaan dia masa terkurung :((

Nursyeika Farhana Mohammad Nor said...

Salam.akak bg mkn ape ni?gemokkk amat..jauh beza ngn sblm ni.

Nursyeika Farhana Mohammad Nor said...

Salam.akak bg mkn ape ni?gemokkk amat..jauh beza ngn sblm ni.