Wednesday, May 5, 2010

~tq nuffnang,rezeki cucu bulus~

hehe..yeay!! cheque nuffnang da smpai tghari td.. alhamdulillah..tq so much nuffnang.. up la lagi buffered earnings kittyworld ni byk2.. hehe.. nuffnang ni mcm tahu2 je kitorg bakal menimang cucu.. haha.. (ayat takleh blah).. ape lagi, shopping brg2 cucu bulus la.. esok nak g valley animal clinic, nak tgk bakul.. dulu tgk ade 1 tu, rm50.. tadi tgk kat mudah rm30, tp tak tahu la besar mane.. nti insyaAllah, kalau sume babies selamat, leh la dorg golek2 dari bakul tu.. hehe..:P then nak beli eyes cleaner utk cingee.. mata die asyik kotor je.. pastu nak beli bulu2, dorg punye bulu2 tggal bape helai je lagi.. hehe.. nak beli macam2.. yeaayy!!

9 comments:

Tihara said...

tahnia2x :)..rezeki pelihara kucing..mereka haiwan yang lemah..

Ery Farieha said...

yayy
best2
blh blanje
hehehe

illafira said...

wah.. mmg rezeki ..

meowwmania said...

alhamdulillah...

rezeki anak-anak huhuu~

zella y said...

congrats!!

prnah dgr org ckp,sp syg kucing...pelihara...byk rezeki akn dtg... ;)

.::WaNiE::. said...

heheheheh

seronoknye

lupie said...

Well Done!
More Goodies for Kitties! :)

~Bloggerina~ said...

kita pun ade dpt sumthing thru Nuffnang-read my blog ek..ade 2.

Legasi Piston Pecah said...

bestkan bila dapat cek dari nuffnang..skg nie pon tgh menunggu cek ke-2..ish,tak sabar.