Thursday, November 24, 2011

~KittyWorld bertukar wajah! :D~

sangat teruja bila nak tulis post pasal ni! hehe.. akhirnya, setelah berbulan2 menunggu syafiq abeh exam, baru la ada masa utk bkerjasama dengan dia menukar blog KW ini.. idea da lama simpan dlm otak, tinggal nak curahkan atas adobe photoshop je..hehe.. petang smlm lepas balik kerja, bmulala sessi transform template lama kepada yang baru..hehe..

ini adalah template yang lama.. amik dari internet je..da 2 tahun KW pkai template ni.. da jemu tgk benda yang sama je hari2..hehe..


dan akhirnya, KW berubah wajah kepada yang baru.. kucing2 tu syafiq buat mengikut warna asal kucing2 KW atas permintaan kami..hehe..terima kasih byk2 syafiq..sukaaa sgt! :D



harap dengan bertukarnya wajah blog kw ini dapat menaikkan lagi rasa rajin mama n mummy update blog hari2..hehehe..:P


p/s: so apa komen korang? comey tak template yang sekarang ni? hehe :D



12 comments:

Rosmawati Yusof said...

Uh... mmg gojeslah header tu.. I like

:) said...

Pergh...nice~!

MamaBetty said...

waaa..cantik banget deh!! asyikk!!

anizarina said...

waa..cantik..cantik...suke..suke

KucingMalaysia said...

Oohh jeles2 ! mmg gojes !
nak satu ?! hehee




""Kichan, Tomei, Manje & Putih tunggu dekat kucingmalaysia.blogspot.com tau.. Jemputlah datang ke rumah ;)**

Shaz Alina said...

sungguh cantik, menarik, tertarik... owhh mmg de gojes amat... suka... suka... ^^,

*wahhh... camne nak wat gmbr kucen² camtu...?? jelesnye sbb x reti la nak wat... huhu~

Suara Kalbu said...

Imej baru lebih cantik dan ceria :-)

Juz Call Me Sharz said...

terlampau comel!!! rase nak curik pon ade gak!!!

meowwmania said...

waaa cantiknyaaaaaa....suka sgt!

~ l.a.d.y.b.l.o.o.m ~ said...

nice....comel!
sesuai utk anak2 buluSs....

izaz dania said...

sangat comey la..

Ms J said...

Suka Header tu! Comey!