Tuesday, October 18, 2011

~happy 2nd anniversary KW blog~

Happy birthday blog kittyworld yang ke 2 tahun!! weee..=D 

walaupun baru perasan selepas 4 hari,tp xpe masih ada mood2 bufday lagi..hihi.da 2 tahun rupenye mama mummy tulis blog psl anak bulus kitorg ni..walaupun kejap tulis, kejap tak tp ada 240 jugala entrynya..hihi..bila baca post lama2, tersenyum sorg bila tgk pic2 bdk2 ni dr kecik smpai da besar skrg.. mcm2 citer ada, yg happy & yg sedey.. tak pernah rasa menyesal pun buat blog utk anak bulus ni, sbb nti bila da tua2 baca balik mst besh..*da tua pun* =P dari blog ni jugak mama mummy belajar byk benda psal kucing, dapat kenal ramai kwn2 kucing dan share psl kucing masing2..tq blog!


jom tiup lilin sama2..heee..fuuhhhhhhh....=D

5 comments:

meowwmania said...

hepi buffday utk blog KittyWorld yg ke-2!!

smoga lebih besh lagik ;)

Tihara said...

hpy birthday, dah 2 thn dah yer..alhamdulillah :)

Rosmawati Yusof said...

Happy birthday to blog KW

ery D cat said...

wahhh~~~hepy2 bday to blog KW :)

mashimaro said...

selamat hari jadi BLOG KW (^^,)