Thursday, July 8, 2010

~cheebe and babies~


hye blog, sory lame tak update ye, asyik mintak maaf je, update nye tak.. huu.. since mama n mummy da dapat tawaran study balik, so lepas ni byk la masa nak update blog, InsyaAllah.. sory guy, bile keje mmg takde mase nak update.. balik keje da penat n malas.. dgn berukband yang tak bape nk lajunye, so mood nak mengupdate pun jadi mls.. nk blogwalk pun mcm siput.. sedey plak..

post kali ni nak citer pasal chebee.. die baru lepas beranak ari isnin baru ni, 5 julai 2010.. sbrnye tak expect pun die akan beranak pada hari tu, kitorg budjet dalam smggu lagi so letakkan die dlm bilik meow bsama2 yang lain.. n pada hari tu plak kitorg g reg upm, so bile smpai umah da malam, tgk bilik dorg penuh ngan darah.. OMG! igt ape la jadi kat dorg, bru terigt chebee.. tgk chebee dlm cage dengan 2 ekor baby.. sekor lagi atas lntai blkg pintu.. sedeynyee tgk keadaan die mcm tu.. eena blari amek bakul n trus angkut bee n babies dlm bakul tu n trus letak dlm almari.. seb bek anak die sume ok dan sihat.. mule2 bee tak pndai nk bg anak die hisap susu, tp kitorg ajar lame2 ok.. :)

oh, bee dapat 2 anak kaler oren, n sekor putih.. tak tahu la sape ayahnyee.. dulu hntar mating kat makcik duyong, tp makcik ckp tak ngawan pun.. bile smpai umah ngawan ngan cheezy n caspi.. antara 2 ekor tu la agaknyee.. hee.. tak kisahla sape2 pun, yg penting bee n babies sihat... bee, maafkan mama n mummy k, tak tahu bee nak beranak awal.. lepas ni sume tumpuan banyak kat bee n babies k.. :)

 
 
  

13 comments:

meowwmania said...

alolo..shomelnya babies

bulu cheebe tu sama cam ibu bulat hehe

smoga anak-anak bulus sihat2 semuanya..

yayahidayah said...

comel nyer!

Terry ♥ said...

OMGSH! comel nyerrr :'( .
suke yang putih gebu tuuu.. hee~

kittymitty said...

wah...comelnyer... mesti bapak dia cheezy :P sbb takde warna caspi.. hihihihi...

Misz Pinkie Winkie said...

mak aiii.
bertambah-tambah cucu.
meriahnya ..hehhe
banyak kaler oren.

starzieti said...

comel2 sume..;)

m.q said...

congrats chebee & both mama mami

.::WaNiE::. said...

WEEEEEE

kitten

kiut kiut kiut

Anonymous said...

eee...kaler orenn..ai laikkk..

e.t.t.y said...

bestnya dapat bela kcing kaler oren. kita tak serasi warna oren. sedih.

Anonymous said...

Nice dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

shah said...

sila update yer..