Wednesday, June 9, 2010

~kitties - 1 week~

sory da lame tak update.. uwaaa...:(( bizi sgt skrg.. tak suke.. tak suke! sume bsawang je, blog bsawang, nuffnang pun bsawang.. sadisnyee.. oh, baby da nak masuk sebulan 14 jun ni.. tp punye la bizi, baru nk update mereka umur smggu.. esok2 sha update pic mereka 3 mggu plak k.. name dorg msih blom bagi.. skrg jus panggil2 name along, angah, ude, n ucu.. tak smpat lagi nk bg name kat dorg..hehe.. ok, layan je la pic2 dorg waktu umur smggu.. waktu ni dorg baru je bukak mate, blom masih pndai jalan.. msih tkedek2 lagi.. hehe..:D
 
 
  
 

11 comments:

MiSs TOrA said...

comeynye baby orange tu ;p
tingat kiko kcg tora yg da arwah ;( sejibik cmtu sob3

fndrocka said...

sini belog khas untuk kucing2 ke...url pun dah kucing..entri kucing..ada gmbr kucing

Latest Entri : Remy Ishak sebuah gitar akustik

sI tEDI said...

budak bulat!

Ery Farieha said...

huwaaaaaaaaaa
comeyy~

DALILA said...

comel comel comel...suka baby kucing..geram je tengok

she_mah said...

comel!!!!!!!!!

Misz Pinkie Winkie said...

bolatnya..
cam nak picit jerk.

meowwmania said...

alahaii comelnya...

rindu nak ada baby meow, kucin yg ada suma dah besar pnjg huhuu..

ItaJeff said...

Salam...
comeyy sgtt
suka sgt yg calico tu....

Boyachilles said...

rasa macam nak jilat jer...geram betul

Aqma eUcaLypTus GurL said...

i wish i could adopt one of the kitten. so sweet. :)