Monday, October 8, 2012

~smartsift litterbox for sale!!~

haa, penah dgr pasal smartsift litterbox? xpernah? kalau xpernah, boleh baca review kat sini.. So far da seminggu kw guna litterbox ni.. n mmg puas hati dgn keluaran baru CatIt ni. tak perlu da nak guna scoop2 ni.. mmg jimat sgt dari segi masa dan tenaga. dulu nak kemas bilik dorg mmg amik masa setengah jam ngadap poopee dorg tu..xsempat mop bilik pun sbb da penat cuci 3 litterbox. skrg 5 minit je da siap mop skali bilik dorang..hebat kan litterbox ni? yela, xpayah da nk mcangkung scoop2 najis dorg tu.. tarik je lever (tuil), gedebushhh sume poopee jatuh kat dlm plastik bawah.. hehe.. :))

so untuk bkongsi kesenangan dgn kawan2 pencinta kucing semua, kw menawarkan harga yg bpatutan kepada sesiapa yang ingin mcuba litterbox terbaru ini..hehe :) harganya rm180.. haa, mahal? ye, tgk pada harga tu mmg nmpak mahal.. "litterbox je smpai ratus2" kata sipolan dalam hati..hihi:P tp sebenarnya bila korang da beli, isyaAllah korang akan rasa puas hati..just kuarkan sekali rm180, then boleh mjimatkan masa n tenaga korang bganda2 dari sebelum ni. kw bukan nk promote lebih2, tp kw ckp dari experience kw.. mama kw yg pregnant (allergic bau busuk kucing) pun boleh tlg skali cuci hari2..hehe... :)

jadi sesiapa yg bminat, boleh la PM kat page FB kittyworld or boleh call atau sms mummy kw 012-9861644. kalau malas nak call or sms, boleh whatsapp nom ni 012-6492539. insyaAllah akan direply dengan cepat. buat masa skrg kami mmg ada ready stock, tp xbanyak da..tinggal 6 je.. tp jgn risau, kalau stock abeh dlm masa smggu kami akan restock secepat mungkin. :) oh, delivery juga akan dibuat di seluruh kawasan Selangor, Lembah Klang, Seremban, Senawang dan Melaka. harga penghantaran akan dikenakan blainan mengikut lokasi. PM ya kalau bminat! thanks sbb sudi baca post ni :D


14 comments:

yusmira amira said...

menarik!

Yura said...

wow awesome .. btw cantik la blog u.. loading pun cepat... hope dapat follow kite kat sini >> http://nakahime.blogspot.com/

+jAnNaH kHai+ said...

kalau postage ke melaka charge berapa ye/?

Mama Doraemon said...

hai..comelnyer anak2 bulus..jom tuka link..=)

mylovelybulus.blogspot.com

tq!

nazz said...

As salan...bagaimana kegunaan sehingga hari ini... N bole gune wood litter x? Atau selain dr pasir?

nazz said...

*as salam

Kimi Kucing said...

Wah... Bagus eh.. Salam kenla dari Kimi Kucing

tenku butang said...

waaaaaaaaaaa.. cumeynya blog niii!!!

hai.. salam kenal..

1043

done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Obat Penyakit said...

mantap infonya
http://obatpenyakitasamurat22.blogspot.com/2013/11/obat-penyakit-asam-urat.html

salam kenall

Liniey Nor said...

ASSALAMUALAIKUM. Jemput join Sweet Giveaway by Misz Nadea & Liniey Nor.

<3 Top refferal RM 50 X 2
<3 Buku Cerita Ahmad Ammar x 1 , Bicara Ini Demi Ilahi x 1 & Maruah Seorang Wanita x 3
<3 Naked 2 Eyeshadow x 1
<3 Inner Magic Berdagu x 1
<3 Inai Homemade x 1
<3 Kupon Rebate Satin RM 50 x 5

Dan banyak lagi!!

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Kalau ada masalah nak follow blog, korang boleh cuba tutorial ini.. senang shj http://faiz-tutorial.blogspot.com/2014/03/cara-mengatasi-masalah-untuk-follow.html

ajie5307 said...

salam... adakah penggunaan smartsift ni sesuai utk 12 ekor kucing?

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI