Thursday, January 19, 2012

~melawat heebum & haebi~

gambar da lama, tp baru nk update..almaklumlah, bz dengan exam n kerja.. ni da abeh exam baru la sempat tulis blog.. rasanya da sebulan kot mama n mummy melawat HB di bota, perak.. jauh kan?? kebetulan ada family day ofis mama di lumut, so singgahla kejap umah HB.. sampai2 xsempat apa da, terus cari budak 2 ekor ni..lama giler tak jumpa heebum, n ni 1st time jumpa haebi sejak dia dilahirkan..biasa duk tgk gambar jee dlm blog dorang..hee.. dah tgk apa lagi, sesi pembulian pun bermula la..hehe

 

mummy with heebum n haebi.. heebum as usual mmg kerek, siap grrr lagi bila peluk dia..tp mummy tak heran pun, mummy still gomol2 dia..haha..ampun ye heebum.. but haebi sgt nice.. purrrrrrrr je manjang..hihi.. da la besar, sukaaa sgt kat haebi <3
  
 

mummy n heabi & mama n heebum.. jumpa juga mama ngan heebum..mama last jumpa waktu heebum umur 3 bulan kot, sebelum serahkan heebum pada eomma dorg ni..hehe


heee, mereka dipaksa bgambar.. bukan selalu..sekali sekala je HB dapat jumpa mama n mummy tau..lepas ni xtahu la bila nak g umah eomma kamu yg jauhhhhh tu...hihihi :P


ni makdik.. makdik pun teruja jumpa heebum n heabi..makdik suka haebi sbb haebi baik.. suka purrrr..hihihi.. heebum suka jugak la..:P :P


hahaha, gambar paksa lagi..dalam hati heebum mnyumpah2 mummy kot.. tak pernah2 ada org gomol2 die mcm ni skali..hilang keayuan sebagai seekor kucing..hihihi 


waktu ni nak balik da, duk cari2 haebi nk peluk cium..tp tiba2 dia hilang..rupenye ada tlekat bawah sofa..hihi..sape suh gemok sgt..kan da tak leh keluar..hihi


ok, mummy mama balik dulu... jumpa lagi nanti insyaAllah.. byeeeeeeee HB 


p/s : pandai eomma jaga heebum n haebi.. :P



8 comments:

* HeeBum and HaeBi * said...

hehhhe nnt dtg lg tauuu dorg pun rndu kt korang korang..

abbymira said...

hye..geram nye tgk kucing dlm ni..mcm mane diorg bleh membesar mcm tu skali..etcely saya baru je bela kucing umur baru 1 month lebih..nak kucing sya gemuk mcm mereka.nak gomol2..hehesmoga blog ni dpt memberi info..comel sgt2 yaya..

P/s:salam perkenalan

MamaBetty said...

lawo2 semuanya..termasuk mama dan mummynya skali..hikhikhik

meowwmania said...

tensen je muka memasing kena amik gmbr hehe..

Misz Pinkie Winkie said...

hihihihih..comel jerk ;))

tachi n poncho said...

hikhikhikhik....syoknya tgk korang peluk2 heebum n haebi....

hud aikara said...

alamak..besar, bulat dan comel sangat2...geramnyerrr nak peluk gak!

sabry oppa said...

i follow you.. follow me back okey...

p/s: comel nye.. saye pun ade kucing... hehehe..