Tuesday, October 26, 2010

~ade lagi ke yang nak bace?~

waaa, blog sorry lamenya tak update.. mood mengupdate tak dtg2.. sedey plak bile pkir da ramai follower, tp mood berblog mati begitu je.. banyak sebenarnya citer nak share, da beralbum2 pic anak bulus, tp nak mnulis malas btol.. kisah dr sebelum pose, balik kampung bawak 14 ekor anak bulus, beraya di pahang sume nye da lapuk bile nak update,tp nk tulis gak nti..harap2 msih ade yang sudi bace.. hehe.. oh mood, dtg laa.. mama n mummy akan mula merajinkan diri dari sekarang! atleast smggu 1 entry.. insyaAllah.. 

nah kasi 1 pic utk tontonan umum, hachi si gendut! oh,rindunye :(


13 comments:

rossoneri said...

hehehe kita pun sama berbulan2 xupdate.dan yg kelakarnya,bila kita dah start update blk,rupanya ramai dah jd mcm kita..xberupdate2,siap ada yang blog hilang lagi...

Namie Amir said...

what?? u own 14 cats?? banyaknye!!! (^_^)

.::WaNiE::. said...

mcm mana bwk balik 14ekor kucing huhuhu

KittyWorld said...

wanie : nti mummy meow citer k..
namie : ade yg da bagi sedara mara, so now tggal 9 ekor.. hehe..

Lieya said...

Eiii tomelnyeeee

meowwmania said...

lama dah tggu stori anak-anak bulus, yg kecik2 tu mesti dah besar kan...

veesakura said...

cute gler!!want my smokey gemoks cam gtu jugakk!hehehe

KittyWorld said...

lieya : hehe,thank.. :D
meowwmania : aah,da besar da..gendut ni yg kecik dulu la..hehe
veesakura : hehe, klu gemok2 camni nti dorg jadi mls.. hehe

Tihara said...

comel nye dia..bulu lebat, kki pendek je

Misz Pinkie Winkie said...

yeyeh..
jangan memalas tau.
dapat update sikit pon jadikla.
wat pengubat rindu.

KittyWorld said...

tihara : hehe,tq.. :D
lin : ok2,cuba rajinkan diri.. bukan ape, broadband slow sgt.. da psg strmyx kat umah da,so harap2 pasni rajin.. hehe..

blog-tips-kurus said...

confession: i jeles dgn kegebuan miows itu. sgt jelessss...!

misyamissyou said...

hatoyy..comeynye...