Thursday, August 26, 2010

~budak tak tahu malu~

tgk, da besar pun mahu hisap susu lagi.. hey kamu, tak sdar ke kamu2 tu da umur 3 bulan.. badan da same besar ngan mak nye, tp masih mahu nyedeng susu mak lagi.. mane ade susu da mama pheea tu, da spayingkan da pun.. hehe.. lntak la korang, jnji bahagia.. keke.. mule2 si hachi dtg nyendeng, kene la sepak terajang skit2 ngan mak die, last2 pheea tak larat nk halang da, die pasrah je.. pastu dtg lak si mochi, tp mud pheea baek plak waktu tu.. pastu si hachi tak puas hati tgk mochi hisap sekor2, die pun join skali.. hehe.. ntah ape yg dihisapnye tak tahu la.. mulut penuh ngn air liur je.. hehe.. last2, mummy wat la susu utk dak2 bulat 2 ekor ni.. minum la ngan mama pheea die same2 smpai licin pggan.. heheh..

  

13 comments:

aKu aNaK geMbaLa said...

owh tidak...gila aku tgk...geramnyeeeeeeee....comeyyyyy....

Ery Farieha said...

gila jugakkkkkkkkk
comeyyyyyyyyyyy

m.q said...

aloh aloh....geram rasa nak tampo bontot

meowwmania said...

aloo....tiannya tgk bebudak tuh nak nenen yer hihih...dorang lepaskan gian je tuh :D

bek mummy baik hati wat kan cucu utk dorang ;)

Angah said...

meowwww geramnye...comel sangat-sangat...pinjam bleh? eheh

Adem Aizad said...

comel2 nyer kucing awak..hehehee

starzieti said...

gebunyer mereka tuh..geram tgk ! :)

Misz Pinkie Winkie said...

amboi..sedapnya dia menyusu..
habis sepinggan.
phee dah spaying yerk..alhamdulillah.
lin nak tunggu dottie 3 bulan baru spay si daisy tue.

Chika said...

eeee... tak mayu. dah besar dah isap nenen lagi... ekekekeke.. kiut la dorang ni

starzieti said...

hehe biasalah tu... kucing saya yg jd ibu pon masih nak isap susu lagi haha...

sop said...

miow.. miow..,ioww..!! huhuh

has said...

Great blog here.. It’s hard to find quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! take care and see you soon.

e.l.i.z.@ said...

hahahhaha 2nd time tgk kucing besar menetek lagi hahah..dh la sama besar ngan mak..adoiii laa lawak ar